Werken bij2019-01-10T12:07:49+00:00

Werken bij de Workout

Bij de Workout werken enthousiaste receptiemedewerkers, kundige trainers en gedreven vakdocenten. Een klant komt bij de Workout om zich te trakteren op een goede training. We zijn doorlopend op zoek naar mensen die bij ons het verschil komen maken.

Ben jij de de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? Stuur je cv en motivatie naar janwillembakker@deworkout.nl.

Actuele vacatures

Fitness trainer (m/v)

Ben jij een gedreven sporter? Weet jij mensen te enthousiasmeren om in beweging te komen? Lijkt het je leuk om sporters te motiveren en te begeleiden in het halen van hun persoonlijke doelstellingen? Dan heb jij het in je om als fitnesstrainer bij ons aan de slag te gaan! Wij zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega, die als fitnesstrainer ons team wilt komen versterken.

Wat zoeken wij?

– Je bent een man of vrouw met een aantoonbare affiniteit met sport
– Je bent enthousiast en weet dit enthousiasme goed over te brengen op anderen
– Je neemt graag initiatief en hebt een sociale en pro-actieve houding
– Je bent behulpzaam en weet sporters de juiste fitnessbegeleiding te geven
– Je bent bezig met of hebt een sportgerelateerde opleiding afgerond
– Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om in het weekend en/of doordeweekse avonden te werken
– Je krijgt energie van het geven van small-group trainingen
– Je bent ambassadeur van small-group trainingen en je creëert een hoog fun gehalte

Groepsles docent (m/v)

– Bootcamp
– Pilates
– Essentrics

Ben jij een sportief talent en kan jij niet wachten om dit te delen met onze enthousiaste sporters? Solliciteer dan op de open vacature voor groepsles docent en laat ons weten waarin jij gespecialiseerd bent of waarin je wilt ontwikkelen. Op ons rooster kan je een overzicht van het huidige aanbod van groepslessen vinden, maar uiteraard staan wij ook altijd open voor nieuwe suggesties.

Wat verwachten we van jou?
– aantoonbare affiniteit met sport
– ervaring met het geven van groepslessen is een pre
– flexibele werktijden (ook in de avond en het weekend beschikbaar)
– enthousiast persoon die niet bang is om voor een groep te staan

Receptie medewerker (m/v)

Als receptiemedewerkster ben je het visitekaartje voor de organisatie. Je staat op een klantvriendelijke wijze bezoekers te woord en helpt ze met vragen over abonnementen, groepslessen fitness en meer.

Wat verwachten wij van jou?
– Affiniteit met sport
– 10 tot 15 uur in de week
– Flexibel qua werktijden (ook weekenden)
– Representatief en gastvrij
– Service- en oplossingsgericht
– HBO/WO denkniveau

Medewerker ledenadministratie & klantenservice (m/v)

Hou je van werken in een dynamische omgeving, met een jong en energiek team? Ben je sportief, secuur en klantgericht? Dan is werken bij de Workout wat voor jou!

Voor onze sportschool in de binnenstad van Utrecht zoeken wij een echte administratieheld. Je houdt je in deze functie bezig met alles omtrent inschrijvingen, uitschrijvingen, het incasso- en debiteurenproces, en het klantencontact. Voor dit werk is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt, dat je goed overzicht kunt houden en planningen maakt en volgt. Complexere systemen vogel jij snel uit, en je kan zelfstandig werken. Naast de analytische en administratieve kant verwachten wij ook dat je beschikt over goede sociale skills. Je hebt in je werk veel met klanten te maken, en klantvriendelijkheid is hierin enorm belangrijk. Aan elk gesprek weet jij een positieve wending te geven, je kunt oplossingsgericht denken en je hebt het belang van de klant hoog in het vaandel staan.

Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Daarnaast ben je betrouwbaar, en ga je nauwgezet om met belangrijke informatie. Aan onze kant bieden wij jou enorm flexibele werktijden, met een marktconform salaris, in een sportieve werkomgeving.

Dus ben jij:

  • Secuur
  • Administratief sterk
  • Zelfstandig, met minimaal HBO denkniveau
  • 16 tot 20 uur per week flexibel inzetbaar
  • Betrouwbaar
  • Op zoek naar een baan voor langere tijd, met groeipotentie
  • Mondeling en schriftelijk goed onderlegd
  • Zowel in het Nederlands als het Engels sterk
  • Sportief

Solliciteer dan nu! Het inwerktraject zal bestaan uit het leren kennen van alle processen en systemen binnen de sportschool. Dit betekent dat jij aan het begin op meerdere afdelingen meedraait, en je daarna het (leden)administratiewerk steeds meer eigen maakt. Denk je dat jij geschikt bent voor deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 14 oktober 2018 naar info@deworkout.nl, ter attentie van de heer M. Scheepstra.

Stagiair(e) online marketing (m/v)

Wat houdt de vacature in?
Wij verwachten vooral een creatieve inbreng. Dit zal betekenen het schrijven en opmaken van de maandelijkse nieuwsbrief, het onderhoud van de Social Media kanalen(Facebook/Twitter/Instagram/Youtube), de creatie van de social media content, het creëren en bedenken van promoties en acties. Ook zal er een focus liggen op (markt)onderzoeken op het gebied van usability, online reputatie management en trends, conversie analyses maken van websites en de optimalisatie van Google Adwords.

Wie ben jij?

De snelle online wereld vraagt om veel inzet, het tonen van initiatief maar ook oog hebben voor detail. Niet alleen zelfstandig kunnen werken is belangrijk, de affiniteit met sport is ook zeker een must bij het invullen van deze vacature. Naast de bovengenoemde eigenschappen zijn de volgende punten van belang:
-de stage moet onderdeel zijn van een MBO+ -of HBO-opleiding
-Basiskennis van HTML&Wordpress(een pré)
-Ervaring met Photoshop

De minimale stageperiode is 20 weken(5 maanden), maar deze kan in overleg verder worden vastgesteld. Het grootste gedeelte van de stageperiode zal je meedraaien in de organisatie, maar er is ook ruimte voor een onderzoek.