Werken bij 2018-01-30T12:23:08+00:00

Werken bij de Workout

Bij de WorkOut werken enthousiaste receptiemedewerkers, kundige trainers en gedreven vakdocenten. Een klant komt bij De WorkOut om zich te trakteren op een goede training. We zijn doorlopend op zoek naar mensen die bij ons het verschil komen maken.

Ben jij de de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? Stuur je cv en motivatie naar janwillembakker@deworkout.nl.

Actuele vacatures

Groepsles docent (m/v)

– Bootcamp
– Pilates

Ben jij een sportief talent en kan jij niet wachten om dit te delen met onze enthousiaste sporters? Solliciteer dan op de open vacature voor groepsles docent en laat ons weten waarin jij gespecialiseerd bent of waarin je wilt ontwikkelen. Op ons rooster kan je een overzicht van het huidige aanbod van groepslessen vinden, maar uiteraard staan wij ook altijd open voor nieuwe suggesties.

Wat verwachten we van jou?
– aantoonbare affiniteit met sport
– ervaring met het geven van groepslessen is een pre
– flexibele werktijden (ook in de avond en het weekend beschikbaar)
– enthousiast persoon die niet bang is om voor een groep te staan

Receptie medewerker (m/v)

Als receptiemedewerkster ben je het visitekaartje voor de organisatie. Je staat op een klantvriendelijke wijze bezoekers te woord en helpt ze met vragen over abonnementen, groepslessen fitness en meer.

Wat verwachten wij van jou?
– Affiniteit met sport
– 10 tot 15 uur in de week
– Flexibel qua werktijden (ook weekenden)
– Representatief en gastvrij
– Service- en oplossingsgericht
– HBO/WO denkniveau

Stagiair(e) online marketing (m/v)

Wat houdt de vacature in?
Wij verwachten vooral een creatieve inbreng. Dit zal betekenen het schrijven en opmaken van de maandelijkse nieuwsbrief, het onderhoud van de Social Media kanalen(Facebook/Twitter/Instagram/Youtube), de creatie van de social media content, het creëren en bedenken van promoties en acties. Ook zal er een focus liggen op (markt)onderzoeken op het gebied van usability, online reputatie management en trends, conversie analyses maken van websites en de optimalisatie van Google Adwords.

Wie ben jij?

De snelle online wereld vraagt om veel inzet, het tonen van initiatief maar ook oog hebben voor detail. Niet alleen zelfstandig kunnen werken is belangrijk, de affiniteit met sport is ook zeker een must bij het invullen van deze vacature. Naast de bovengenoemde eigenschappen zijn de volgende punten van belang:
-de stage moet onderdeel zijn van een MBO+ -of HBO-opleiding
-Basiskennis van HTML&Wordpress(een pré)
-Ervaring met Photoshop

De minimale stageperiode is 20 weken(5 maanden), maar deze kan in overleg verder worden vastgesteld. Het grootste gedeelte van de stageperiode zal je meedraaien in de organisatie, maar er is ook ruimte voor een onderzoek.