THE GYM

Welkom bij de THE GYM. Dé playground van Utrecht!

Een unieke en rauwe locatie waar je je meteen thuis voelt. In THE GYM bieden we trainingen aan in groepsverband. Samen trainen zorgt voor een positieve en dynamische energie en helpt jou je grenzen te verleggen. De sfeer in THE GYM is one-of-a-kind. Wil jij dit ervaren en trainen met de beste en nieuwste trainingsmaterialen? Kijk dan eens naar ons trainingsaanbod bij THE GYM.

Onze verschillende soorten lessen:
SWEAT
STRONGER

Adres:
Oudenoord 390
3513 EX, Utrecht

RESERVEREN
KENNISMAKING AANVRAGEN

THE GYM LESSEN

SWEAT

SWEAT is een energieke en explosieve cardio workout. Wil jij in een korte tijd een ijzersterke conditie opbouwen? Dan is SWEAT echt iets voor jou! Tijdens de les zul je op hoge intensiteit verschillende cardio oefeningen uitvoeren. Tijdens deze oefeningen zul je onder begeleiding van een deskundige trainer je eigen grenzen opzoeken en verleggen. Het is de ultieme workout om vet te verbranden!

Intensiteit:
⚫⚫⚫⚫⚪

STRONGER (coming soon)

Wil jij sterker worden en je lichaam shapen? Dan is STRONGER iets voor jou! Door de afwisseling van verschillende krachtoefeningen krijgt je vetverbranding een boost. STRONGER is een fullbody workout waar je gebruik maakt van attributen en eigen lichaamsgewicht. STRONGER maakt je sterker en is voor iedereen!

Intensiteit:
⚫⚫⚫⚪⚪

FAQ
THE GYM

We verzamelen voor de ingang van Oudenoord 390. De trainer zal je buiten ophalen wanneer de training begint.

Je kunt je les reserveren via ons groepslesrooster.

Jazeker! Je bent super welkom om een class te volgen in onze pop-up gym.

Je kunt bij THE GYM niet douchen of omkleden. Zorg dus dat je omkleed naar de locatie komt en alleen je schoenen nog hoeft te wisselen. We hebben hier geen horecavoorzieningen dus neem je eigen drinken mee. Er is een toilet aanwezig.

Nee, dus zorg dat je omgekleed naar de locatie komt. Het pand neemt de temperatuur aan van buiten, kleed je hierop. Doe laagjes aan zodat je altijd comfy kunt sporten!

Je kunt je fiets stallen aan de voorkant van het pand.

Jazeker! We hebben THE GYM in de Covid periode ontwikkelt speciaal voor onze leden. Hier is rekening gehouden met de 1,5 meter afstand zodat deze ten alle tijden kan worden gewaarborgd. Ook hebben we desinfectie sprays voor de handen en het materiaal.

Wat tof dat je mee wilt doen! Je kunt contact opnemen met de receptie voor meer informatie, klik hier voor het contactformulier.