Private Yoga 4 2018-01-15T12:39:47+00:00

PRIVATE
YOGA

Wil jij een verbeterde houding, dan wel meer bewustzijn over je houding en aandacht voor je houding tijdens zitten, staan en sporten? De WorkOut organiseert nu voor de 5e keer de private Yoga. Je werkt in een groep van maximaal 7 personen, 6 weken lang aan: een toename van je bewegingsuitslag, soepelere spieren en gewrichten, een groter begrip over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het eigen lichaam en minder blessure-gevoelig worden.

Het is geschikt voor alle niveau’s (ook voor wie nog geen enkele ervaring heeft). Er is veel persoonlijke aandacht, rekening houdend met het eigen lichaam en de conditie waarin het verkeerd (geblesseerd, zwanger, herstellende, werkende aan een bepaalde sportprestatie). Er zijn diverse, opbouwende benaderingen van verschillende asana’s (houdingen), hoe kom je er in, hoe kom je eruit, wat is precies de bedoeling van de houding, hoe kan het ook, met en zonder yogaprops (hulpmiddelen) en veel techniek. Je ervaart wat je core-stabilty is, hoe je die in stelling brengt en traint! D.m.v. gelijkzijdige ontwikkeling, bewustwording en we verkleinen de disbalans.

Op het moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor de Private Yoga. Medio april ’18 starten we met een nieuwe editie.

PRE-ORDER
PROEFWEEK AANVRAGEN

WAT KAN JE
VERWACHTEN?

  • 6 weken traject

  • 1x per week 90 minuten les

  • Besloten groep (max 7 pers.)

  • Veel persoonlijke aandacht

  • Geschikt voor alle niveau’s

  • Opbouwende benadering van asana’s (houdingen)

  • Een verbeterde houding

  • Toename bewegingsuitslag en soepelere spieren

  • Kosten eenmalig € 129,- (naast een check-in/rit per les)

PRIVATE
FAQ

Aan het eind van de serie hebben we een inhaaldag, hier kan de gemiste les ingehaald worden.

De private yoga 6e serie start medio April

Jazeker! Juist vanwege de kleine groep en de persoonlijke aandacht kan er rekening gehouden worden met individuele verschillen. Of je nu stijf of soepel bent, jong of oud, ervaren of beginner, iedereen kan meedoen!

De houdingen en oefeningen zijn erop gericht om je bewuster te maken van je houding, en deze te verbeteren. Alles wat je leert kun je overal toepassen: houding is namelijk in elke situatie belangrijk!

Tijdens de lessen hoef je niks te doen wat jij niet prettig vindt. Alle oefeningen worden afgestemd op de mogelijkheden van de individuele deelnemers.

De lessen zijn op zaterdag en de tijden zullen later bekend worden gemaakt.

PRIVATE YOGA
MEER INFORMATIE

Vul het formulier in en de docent neemt z.s.m. contact met je op.

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Opmerking