PRIVATE
YOGA

Wil jij een verbeterde houding, dan wel meer bewustzijn over je houding en aandacht voor je houding tijdens zitten, staan en sporten? De Workout organiseert nu voor de 20e keer de private Yoga. Je werkt in een groep van maximaal 7 personen, 6 weken lang aan: een toename van je bewegingsuitslag, soepelere spieren en gewrichten, een groter begrip over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het eigen lichaam en minder blessure-gevoelig worden.

Het is geschikt voor alle niveau’s (ook voor wie nog geen enkele ervaring heeft). Er is veel persoonlijke aandacht, rekening houdend met het eigen lichaam en de conditie waarin het verkeerd (geblesseerd, zwanger, herstellende, werkende aan een bepaalde sportprestatie). Er zijn diverse, opbouwende benaderingen van verschillende asana’s (houdingen), hoe kom je er in, hoe kom je eruit, wat is precies de bedoeling van de houding, hoe kan het ook, met en zonder yogaprops (hulpmiddelen) en veel techniek. Je ervaart wat je core-stabilty is, hoe je die in stelling brengt en traint! D.m.v. gelijkzijdige ontwikkeling, bewustwording en we verkleinen de disbalans.

‘Wil jij meedoen met de volgende editie? 

MEER INFO

PRIVATE YOGA
MEER INFORMATIE

Vul het formulier in en docent Nicoline neemt contact met je op.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Opmerking

  WAT KAN JE
  VERWACHTEN?

  • 6 weken traject

  • 1x per week 90 minuten les

  • Besloten groep (max 7 pers.)

  • Veel persoonlijke aandacht

  • Geschikt voor alle niveau’s. Private Yoga 2 is voor de meer ervaren Yogi’s.

  • Opbouwende benadering van asana’s (houdingen)

  • Een verbeterde houding

  • Toename bewegingsuitslag en soepelere spieren

  • Kosten eenmalig € 135,- (naast een check-in/rit per les)

  SPORTER
  REVIEW

  “Yoga bij Nicoline: Top lessen door werkelijk een top juf een fantastische ervaring om als zestig jarige (en ongeoefende yogi ) een serie private lessen bij Nicoline te volgen. Zij stemt alle oefeningen perfect af op individuele mogelijkheden door verschillende opties in de uitvoering te benoemen. Haar kritisch oog ziet direct waar een extra blok, riem of deken verlichting/ hulp voor het lichaam brengt waardoor de oefening beter/ nauwkeuriger uitvoerbaar is.

  Met heldere instructies leert ze mij bij iedere oefening op de juiste details te letten. Ook erg leuk om van haar te leren hoe bepaalde oefeningen net zo makkelijk thuis op een stoel of in de keuken uitgevoerd kunnen worden en zo onderdeel worden van het dagelijkse leven. Nicoline leert mij dat het er in de yoga niet om gaat dat ik mijn tenen aan kan raken maar dat ik in balans tussen lichaam en geest een ontspanning in de inspanning van de oefening leer ervaren. Met veel energie en humor van haar kant leer ik dat waar ik weerstand ervaar de mogelijkheid tot groei aanwezig is”

  PRIVATE
  FAQ

  De Private Yoga 1 is geschikt voor alle niveaus. Onder andere houding, lichaamsbewustzijn, ademhaling en ontspanning staan centraal.

  De Private Yoga 2 is een vervolg op de Private Yoga 1 en bedoeld voor de meer ervaren Yogi. We zetten de “puntjes op de i” en gaan we dieper in op de techniek en houdingen.

  Aan het eind van de serie hebben we een inhaaldag, hier kan de gemiste les ingehaald worden.

  De Private Yoga start in januari 2021

  Jazeker! Juist vanwege de kleine groep en de persoonlijke aandacht kan er rekening gehouden worden met individuele verschillen. Of je nu stijf of soepel bent, jong of oud, ervaren of beginner, iedereen kan meedoen!

  De houdingen en oefeningen zijn erop gericht om je bewuster te maken van je houding, en deze te verbeteren. Alles wat je leert kun je overal toepassen: houding is namelijk in elke situatie belangrijk!

  Tijdens de lessen hoef je niks te doen wat jij niet prettig vindt. Alle oefeningen worden afgestemd op de mogelijkheden van de individuele deelnemers.

  De Private Yoga 1 start op woensdag 6 januari van 10:30 tot 12:00.

  De Private Yoga 2 start op zaterdag 2 januari 14:00 tot 15:30.