Op zoek naar een persoonlijke begeleidingsvorm die leuk, inspirerend en zeer effectief is? Dan is personal training (1 op 1 begeleiding) iets voor jou. De WorkOut werkt samen met personal trainers die een optimaal trainingsprogramma samenstellen, adviseren op het gebied van voeding en ontspanning, en helpen met het stellen van realistische doelen.

Aan de slag met een personal trainer?
  • Individuele begeleiding
  • Persoonlijke doelen stellen
  • Resultaat gericht werken
  • Motiverende trainers
  • Opstellen sportplan
  • Voedingsadvies

Maak kennis met onze Trainers

Tim
TimPersonal Trainer
‘The only person you’re destined to become is the person you decide to be’
Loran
LoranPersonal Trainer
‘don’t stop trying’
Michiel
MichielPersonal Trainer
‘Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden’
Michèle
MichèlePersonal Trainer
‘Life begins at the end of your comfort zone.’
Emilio
EmilioPersonal Trainer
‘beginnen valt niet mee, doorzetten wordt beloond’
Nicoline
NicolinePersonal Trainer
‘Laat toenemen wat moet toenemen, laat afnemen wat moet afnemen’

Meer informatie over Personal Training?

Vul het formulier in en een medewerker neemt binnen 3 werkdagen contact met u op.

Naam

Email

Telefoonnummer

Leeftijd

Opmerking

“Haal meer uit je training met een Personal Trainer”

Wie zijn de trainers?

Michiel
Michiel

Wie ben ik?

Ik ben Michiel, een bijna afgestudeerde fysiotherapeut die nu 1,5 jaar werkzaam is bij de Workout als trainer/instructeur. Voordat ik werkzaam was bij de Workout heb ik in een sportacademie gewerkt waar ik als trainer verschillende teams training gaf om zo in hun sport nog optimaler te kunnen presteren.

Naast de dingen die ik doe of heb gedaan is er natuurlijk ook wat over mijzelf te vertellen, zo ben ik een aanwezige, enthousiaste en gemotiveerde jongen die niet weg is van een goed potje sporten. Zelf ben ik minimaal 5 dagen te vinden in de sportschool, puur omdat ik het leuk vind om mijn fysieke grenzen te verleggen en ook leergierig ben om alles wat ik leer in de praktijk te verwerken en met nieuwe ideeën voor training te komen.

Zo haal ik graag het maximale uit mijn trainingen maar ben ik wel streng ben op de juiste techniek. Mensen die mijn trainingen hebben gevolgd hebben citaten gegeven om mij te beschrijven, “De lat ligt hoog, zodat er duidelijke groei merkbaar is, maar het blijft leuk en motiverend tijdens de trainingen” , “Michiel geeft goeie tips en aanwijzingen waardoor je de juiste basistechniek aanleert. Vervolgens weet hij je over je grens heen te pushen waardoor je echt progressie maakt, dit gecombineerd met een goeie dosis humor vliegt je training zo voorbij!”.

Altijd probeer ik ervoor te zorgen dat je met een lach en voldaan gevoel naar huis gaat, mijn trainingen zullen echt niet altijd de meest serieuze zijn, want sporten moet wel leuk blijven is mijn motto!

Ja, ik wil contact met Michiel
Tim
Tim

De sportschool is als een tweede thuis voor de 22 jarige Tim Scheepstra. Het fitness vak werd er al met de paplepel ingegoten. Heel veel jaren later en veel ervaring rijker is Tim als coördinator fitness, instructeur van de small-group trainingen en personal trainer dagelijks in de sportschool te vinden. Met een afgeronde Fitvak A op zijn naam en Fitvak B in de maak en een diploma in functional training, heeft Tim, naast vijf jaar aan praktijkervaring als trainer, ook de nodige kennis van de theorie achter fitness.

Tim beoefende zelf krachtsport waardoor hij als geen ander weet hoe je spierkracht en uithoudingsvermogen traint. Ook nu is hij ook voor zijn eigen lichaamsbeweging nog zeer geregeld in de sportschool te vinden. De laatste tijd is Tim meer bezig met Functioneel trainen en de nieuw ontdekte yogales. Zo lopen de activiteiten uiteen van een intensieve krachtsessie tot een ontspannen yogales. Naast trainen in de sportschool doet hij ook aan mountainbiken, maar niets kan echter tippen aan de wintersport, die jaarlijks meermaals terugkomt.

Tim is ontspannen in de omgang, maar tegelijkertijd fanatiek en betrokken. Een persoonlijke aanpak staat bij hem centraal.

Opleidingen:
Fitvak A
Functionele training

Ja, ik wil contact met Tim
Loran
Loran

Ik ben Loran, en inmiddels bijna 3 jaar werkzaam als personal trainer bij de Workout.
Van jongs af aan ben ik actief met sport bezig geweest. Als kleine jongen gestart met voetballen wat ik tot nog toe met veel plezier doe op laag niveau. Op m’n 19de ben ik in aanraking gekomen met fitness. Al gauw wist ik dat dit iets is waar ik mij graag in wilde gaan ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een dagelijkse routine in de sportschool.
Dat ik jaren later hier mijn werk van heb kunnen maken is iets wat mij erg gelukkig heeft gemaakt.

Werken als personal trainer vind ik erg interessant. Iedereen weet dat bewegen en gezond eten belangrijk is, toch doet een klein gedeelte van de mensen dit zelfstandig. Hierin mensen coachen en de juiste steun in de rug geven is iets wat mij erg veel energie geeft.

Ik vind het belangrijk dat jij je eigen persoonlijke doelen kan behalen.
Jouw ontwikkeling staat in onze sessies centraal. Mijn personal trainingen zijn meer dan 1 op 1 training. Ik hoop jouw te kunnen coachen, eventueel voedingsadvies te kunnen geven en jouw vertrouwenspersoon te kunnen zijn.

Ik kijk ernaar uit met jou te gaan trainen!

Ja, ik wil contact met Loran
Michèle
Michèle
Mijn naam is Michèle en ik woon al 15 jaar met veel plezier in het mooie Utrecht. Op 4-jarige leeftijd ben ik begonnen met ballet en daardoor altijd de behoefte gehad om te blijven bewegen. Sporten betekend veel voor mij, ik voel me er zowel fysiek als mentaal gesterkt door. Het maakt je zelfverzekerd en elke vooruitgang die je maakt tijdens je training zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van een succes moment en dit werkt zeker door in je dagelijks leven. Mede door dit mooie resultaat heb ik besloten om mij volledig te richten op Personal Training om mensen dit mooie gevoel te laten ervaren. Het belangrijkste is dat je met plezier gaat trainen en bereid bent om het beste uit jezelf gaat halen, zodat we samen jouw doelen gaan behalen. Wat vandaag misschien onmogelijk lijkt, kan zomaar ineens je warming-up zijn.
Fitvak opleiding Fitness Trainer  A (Europees EREPS level 3&NL-Actief erkend)
Fitvak opleiding Fitness Trainer  B (Europees EREPS level 4&NL-Actief erkend)
Personal Trainer Business
Sport&Voeding
Functioneel Training
Ja, ik wil contact met Michele
Emilio
Emilio

NB

Ja, ik wil contact met Emilio
Nicoline van Heijningen
Nicoline van Heijningen

Met haar 48 jaar weet yogadocente Nicoline van Heijningen inmiddels zelf ook het nodige af van veranderingen in het lichaam die ervoor zorgen dat de balans zoek raakt. Of dat nou door stress komt, een zwangerschap of een blessure, door repeterende bewegingen die bepaalde sporten of werkzaamheden vragen dan wel de jaren die zich doen gelden. Met haar heldere doe maar gewoon yoga, dan doe je al gek genoeg aanpak heeft ze al veel mensen geholpen weer een evenwicht te vinden waarin ze dat wat ze wilden laten toenemen (rust in het hoofd, ruimte in het lichaam, kracht en conditie), konden laten toenemen en dat wat ze wilden laten afnemen (pijn en of stijfheid, gewicht, stress en onrust). Als ze niet op de mat staat, is deze yogajuf vermoedelijk in haar tuin te vinden met haar handen in de aarde, dan wel na gedane arbeid heerlijk zittend tussen tussen het groen met een glaasje wijn. Het kan ook zijn dat ze achter de pc zit of in de keuken staat, daar schrijven en koken andere bezigheden zijn waar zij zich graag mee vermaakt. Nicoline is een begeleidster met een goed oog voor detail en een ontwapenend gevoel voor humor.

Opleidingen;
Tijdens de kleine twintig jaar waarin ze zelf yoga beoefend, volgde ze de nodige teacher­trainingen en masterclasses bij bekende en minder bekende namen. Al naar gelang de behoefte werkt ze vanuit de verschillende yogadisciplines die ze eigen is.
Iyengar Yoga
Yin Yoga
Creative Core Yoga
Hatha Yoga
Zwangerschaps­ en Post Natale Yoga

Ja, ik wil contact met Nicoline