Op zoek naar een persoonlijke begeleidingsvorm die leuk, inspirerend en zeer effectief is? Dan is personal training (1 op 1 begeleiding) iets voor jou. De WorkOut werkt samen met personal trainers die een optimaal trainingsprogramma samenstellen, adviseren op het gebied van voeding en ontspanning, en helpen met het stellen van realistische doelen.

Aan de slag met een personal trainer?
  • Individuele begeleiding
  • Persoonlijke doelen stellen
  • Resultaat gericht werken
  • Motiverende trainers
  • Opstellen sportplan
  • Voedingsadvies

Maak kennis met onze Trainers

Jean-Paul Boer
Jean-Paul BoerPersonal Trainer
‘Succes is een keuze’
Tim Scheepstra
Tim ScheepstraPersonal Trainer
‘The only person you’re destined to become is the person you decide to be’
Sjoerd Jansz
Sjoerd JanszPersonal Trainer
‘If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten’
Olaf van Wijk
Olaf van WijkPersonal Trainer
‘Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden’
Nicoline van Heijningen
Nicoline van HeijningenPersonal Trainer
‘Laat toenemen wat moet toenemen, laat afnemen wat moet afnemen’

Meer informatie over Personal Training?

Vul het formulier in en een medewerker neemt binnen 3 werkdagen contact met u op.

Naam

Email

Telefoonnummer

Leeftijd

Opmerking

“Haal meer uit je training met een Personal Trainer”

Wie zijn de trainers?

Jean-Paul Boer
Jean-Paul Boer

Personal trainer Jean-Paul Boer is 26 jaar en woont in Utrecht. Al op 16 jarige leeftijd werd deze spontane van oorsprong Dordrechtenaar actief op het gebied van fitness. Eerste professionaliserings stappen in dit veld werden dan ook al snel gezet. Jean-Paul volgde een fitness opleiding aan het CIOS (leaders in sport) in Goes en rondde deze opleiding  niet alleen succesvol af, maar behaalde daarbij ook zijn diploma (/cerfiticaat) in personal training. Momenteel is Jean-Paul vierdejaars student fysiotherapie. Sportblessures, andere lichamelijke pijntjes en bijbehorende oefeningen zijn voor deze personal trainer dan ook geen onbekende zaken.

Zelf is Jean-Paul ook actief in het beoefenen van fitness (en krachttraining), maar na jarenlang gebasketbalt te hebben blijft ook dat gevoel van een goede dunk scoren nog regelmatig lonken/altijd grote favoriet. Zeilen, lekker eten en gezelligheid met vrienden zijn naast het sporten dingen die deze man gelukkig maken.

Jean-Paul is een geduldige en vrolijke trainer die met zijn grapjes en enthousiasme altijd zorgt voor begeleiding mét een goede sfeer.

Opleidingen:
Fitvak A
Fitvak B
Fysiotherapie (in opleiding)

Ja, ik wil contact met Jean Paul
Tim Scheepstra
Tim Scheepstra

De sportschool is als een tweede thuis voor de 22 jarige Tim Scheepstra. Het fitness vak werd er al met de paplepel ingegoten. Heel veel jaren later en veel ervaring rijker is Tim als coördinator fitness, instructeur van de small-group trainingen en personal trainer dagelijks in de sportschool te vinden. Met een afgeronde Fitvak A op zijn naam en Fitvak B in de maak en een diploma in functional training, heeft Tim, naast vijf jaar aan praktijkervaring als trainer, ook de nodige kennis van de theorie achter fitness.

Tim beoefende zelf krachtsport waardoor hij als geen ander weet hoe je spierkracht en uithoudingsvermogen traint. Ook nu is hij ook voor zijn eigen lichaamsbeweging nog zeer geregeld in de sportschool te vinden. De laatste tijd is Tim meer bezig met Functioneel trainen en de nieuw ontdekte yogales. Zo lopen de activiteiten uiteen van een intensieve krachtsessie tot een ontspannen yogales. Naast trainen in de sportschool doet hij ook aan mountainbiken, maar niets kan echter tippen aan de wintersport, die jaarlijks meermaals terugkomt.

Tim is ontspannen in de omgang, maar tegelijkertijd fanatiek en betrokken. Een persoonlijke aanpak staat bij hem centraal.

Opleidingen:
Fitvak A
Functionele training

Ja, ik wil contact met Tim
Nicoline van Heijningen
Nicoline van Heijningen

Met haar 48 jaar weet yogadocente Nicoline van Heijningen inmiddels zelf ook het nodige af van veranderingen in het lichaam die ervoor zorgen dat de balans zoek raakt. Of dat nou door stress komt, een zwangerschap of een blessure, door repeterende bewegingen die bepaalde sporten of werkzaamheden vragen dan wel de jaren die zich doen gelden. Met haar heldere doe maar gewoon yoga, dan doe je al gek genoeg aanpak heeft ze al veel mensen geholpen weer een evenwicht te vinden waarin ze dat wat ze wilden laten toenemen (rust in het hoofd, ruimte in het lichaam, kracht en conditie), konden laten toenemen en dat wat ze wilden laten afnemen (pijn en of stijfheid, gewicht, stress en onrust). Als ze niet op de mat staat, is deze yogajuf vermoedelijk in haar tuin te vinden met haar handen in de aarde, dan wel na gedane arbeid heerlijk zittend tussen tussen het groen met een glaasje wijn. Het kan ook zijn dat ze achter de pc zit of in de keuken staat, daar schrijven en koken andere bezigheden zijn waar zij zich graag mee vermaakt. Nicoline is een begeleidster met een goed oog voor detail en een ontwapenend gevoel voor humor.

Opleidingen;
Tijdens de kleine twintig jaar waarin ze zelf yoga beoefend, volgde ze de nodige teacher­trainingen en masterclasses bij bekende en minder bekende namen. Al naar gelang de behoefte werkt ze vanuit de verschillende yogadisciplines die ze eigen is.
Iyengar Yoga
Yin Yoga
Creative Core Yoga
Hatha Yoga
Zwangerschaps­ en Post Natale Yoga

Ja, ik wil contact met Nicoline
Olaf v Wijk
Olaf v Wijk

Olaf is een gedreven trainer met een voorliefde voor krachttraining, voeding en gezondheid. Olaf heeft veel vakkennis die hij actief onderhoudt d.m.v. het lezen van evidence based artikelen. Hij traint zelf zwaar, gedisciplineerd en met een duidelijke focus. Samen met Sjoerd is Olaf mede-eigenaar van Reset Health & Performance.

Olaf is nieuwsgierig, scherpzinnig, maar ook een kritische denker. Dat is één van de redenen waarom samenwerken met hem prettig gaat. Voor zijn cliënten is dit een groot voordeel, omdat een kritische blik van belang is als het aankomt op je gezondheid en fysieke prestaties.

Tijdens personal training en (online)coaching is Olaf professioneel, goed voorbereid en doelgericht. Hij is een goede motivator en weet zijn cliënten blijvend te stimuleren in de verandering die nodig is om de gestelde doelen te bereiken. Hij heeft al bij vele cliënten goede resultaten behaald met zijn doelgerichte aanpak en daardoor veel ervaring opgedaan in het verwezenlijken van verschillende doelstellingen.

Daarnaast houdt Olaf erg van lekker en verantwoord eten. Zijn voedingspatroon is kundig afgestemd op zijn persoonlijke behoeften en fysieke doelstellingen. Deze kennis voor een gezond dieet en vitaal lichaam draagt hij helder en inzichtelijk over op zijn cliënten. Afvallen en toch lekker en veel eten, Olaf vertelt je graag hoe dit kan. Daarnaast is Olaf actief blogger van de meest heerlijke recepten op zijn eigen website.

Opleidingen:
AALO Fitness Docent A
Fitvak A
Fitvak B
Bayesian Personal Trainer
Kettlebell Master
Voedingscoach
Bootcamptrainer lvl 1
Bootcamptrainer lvl 2

Ja, ik wil contact met Reset Health & Performance
Sjoerd Jansz
Sjoerd Jansz

Sjoerd is ondernemend, een onderlegd coach met veel ervaring en draagt altijd een goede glimlach. Vanuit zijn passie om mensen te begeleiden naar een sterk en gezond lichaam en een vitale levensstijl heeft hij in 2012 Reset Health & Performance opgericht. Sindsdien heeft hij vele cliënten gestimuleerd om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Sjoerd is energiek, positief en erg motiverend in omgang met zijn cliënten en combineert dit met een juiste hoeveelheid aan actuele en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Daarnaast doet hij een deeltijdstudie fysiotherapie bij Thim van der Laan om uiteindelijk de kennis en ervaring vanuit de fysiotherapie te kunnen gebruiken in zijn vakgebied.

Hij vindt het belangrijk dat nuttige en juiste informatie wordt verspreid, aangezien de tegenstrijdigheid aan informatie tegenwoordig erg groot is en dit voor veel mensen verwarring oproept. Stel je Sjoerd een vraag dan krijg je een uitgebreid en onderlegd antwoord en vaak ook nog een artikel met wat extra achtergrondinformatie.

Zelf doet Sjoerd meerdere malen per week aan zware krachttraining en loopt hij regelmatig hard met cliënten. Naast fysiek actief zijn houdt hij erg van puur Italiaans eten, speelt hij drums en is een groot fan van progressieve rockmuziek.

Opleidingen:
Fitvak-A
Fitvak-B
National Academy of Sports Medicine
Funtioneel Voeden
Effectief Coachen
Fysiotherapie (deeltijd en in opleiding)

Ja, ik wil contact met Sjoerd