Fitness

Het valt niet altijd mee om te bepalen welke training het beste bij jou en je ambities past. Bij de WorkOut stel je met gediplomeerde trainers een persoonlijk trainingsschema op. Onze trainers zijn allemaal zeer ervaren en hebben een achtergrond in de sportwereld, fysiotherapie of geneeskunde. Zij geven naast sportadvies ook tips voor een gezonde levensstijl. Tijdens je eerste training krijg je uitleg over het juiste gebruik van de cardio- en fitness apparatuur. Daarna ben je vrij om vervolgafspraken te maken, om je trainingsschema aan te passen, of om je voortgang te meten. Alle begeleiding is altijd inbegrepen in je lidmaatschap.

Voor tips, begeleiding en individuele trainingsschema's.

Gratis begeleiding inplannen
Gratis begeleiding inplannen

Cardiofitness

De WorkOut beschikt over een groot aantal cross-trainers, loopbanden, roeiers, (lig)fietsen en summit-trainers van Life Fitness, een merk dat bekend staat om haar topkwaliteit, luxe en gebruiksgemak. Met Cardiofitness werk je aan vetverbranding en verbetering van je uithoudingsvermogen. Op de apparatuur stel je weerstand, snelheid en hellingshoek af op je eigen niveau. De WorkOut beschikt over de nieuwste cardio apparatuur waardoor je toegang hebt tot je favoriete tv-programma’s, iPod®-muziek en -video, een virtuele trainer en de mogelijkheid om trainingen aan te maken en resultaten te volgen. Fietsen door de Franse Alpen of een stevige wandeling door de Grand Canyon? Tijdens je workout kun je genieten van de mooiste landschappen.

Loading...

Krachttraining

Krachttraining is voor zowel mannen als vrouwen dé manier om een fit en toned lichaam te krijgen. Een beetje spiermassa maakt je niet alleen sterker, maar vooral gezonder. Bovendien verbrand je met meer spieren ook meer calorieën in rusttoestand. Bij de WorkOut zijn er veel manieren om te trainen. Individueel of in groepsverband, bijvoorbeeld met het buikspierkwartier of de functionele training. Onze trainers leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Loading...

Ook bij de WorkOut

12 weken challenge

Wel de kwaliteit van personal training, maar niet de kosten? De WorkOut biedt je een pakket waarbij je in acht weken naar je persoonlijke doelstelling toewerkt, volledig afgestemd op jouw wensen in een groep van maximaal 4 personen en onder begeleiding van je eigen personal trainer.

Klik hier voor meer informatie

 • 2 trainingen per week

 • Voedingsadvies
 • 4 personen per groep

 • Begin- en eindmeting

 • Individuele doelstelling
 • 1 personal trainer

 • Binnen 12 weken resultaat

 • Kosten vanaf € 155,- per 4 weken

Neem contact met mij op

Meedoen met de 8 weken challenge? Laat onze PT-er contact met je opnemen.

Neem contact met mij op

Personal Training

Op zoek naar een persoonlijke begeleidingsvorm die leuk, inspirerend en zeer effectief is? Dan is personal training (1 op 1 begeleiding) iets voor jou. De WorkOut werkt samen met personal trainers die een optimaal trainingsprogramma samenstellen, adviseren op het gebied van voeding en ontspanning, en helpen met het stellen van realistische doelen.

Meer informatie over PT

Wellness en Meer

Na inspanning is het tijd voor ontspanning. De WorkOut biedt zonnebanken en een sauna op beide locaties. Op ons terras direct aan de Oudegracht is het na je workout heerlijk ontspannen met een kopje koffie. Ook liggen er kano’s klaar waar onze leden gratis gebruik van kunnen maken.

 • Dames sauna (beide locaties)
 • Heren sauna (Oudegracht)
 • Zonnebanken
 • Zon terras
 • Kano’s (zomerperiode)