WORKOUT
BOOTCAMP

Samen met anderen lekker trainen in de buitenlucht, dat is waar de Bootcamp om draait. Onder begeleiding van een Bootcamp trainer werk jij aan je kracht en conditie, en word je elke les sterker en fitter. Wil jij serieus trainen met heel veel plezier? Dan is de Bootcamp wat voor jou.

ROOSTER
KENNISMAKING AANVRAGEN

REGULAR BOOTCAMP

Nog nooit kwam je zo snel in shape! De Bootcamp bestaat uit oefeningen die je conditie verbeteren en je hele lichaam sterker maken. Onder begeleiding van een Bootcamp trainer word je uitgedaagd tot push-ups, squats, sprints, planks, duo-oefeningen en nog veel meer. Elke Bootcamp duurt een uur en is toegankelijk voor elk niveau. Serieus trainen en tegelijk plezier hebben, dat doe je samen met anderen bij de Bootcamp. Samen voel je sterk en energiek!

EARLY BOOTCAMP

Doe mee met de Early bootcamp en je hebt er al een goede workout op zitten voor je dag begonnen is! De rest van de dag voel je je fris en fit en zit je boordevol energie.

BOOTCAMP LIGHT

Start je met bootcamp en/of wil je nog meer aandacht voor techniek en uitvoering, doe dan mee met de light versie van de bootcamp. Een les waarbij je als startende sporter op weg wordt geholpen en je niet het gevoel hebt dat je minst fitte van de groep bent.

De bootcamp light lessen zullen later in het seizoen op het rooster worden toegevoegd.

RESERVEREN

BOOTCAMP
KICKSTART

Begin je net met Bootcamp? Je bent niet de enige. In de Kickstart leer je in een vaste kleine groep in 4 weken de basics. Werk op je eigen niveau aan je techniek, conditie en kracht.
•   Rustige opbouw
•   4 weken traject
•   Trainen in een besloten groep
•   2 trainingen per week

Voorjaar ’19 zullen we weer starten met een editie van de Workout Kickstart.

BOOTCAMP
FAQ

In het Griftpark. We verzamelen bij het bankje bij het Griftpark restaurant.

Ja, dit kan. Als je voor het eerst komt, kun je dit aangeven bij de docent. 
Er worden verschillende oefeningen gegeven die je conditie verbeteren en totale lichaam versterken. Je kunt denken aan push-ups, dips, jumping jacks en planks. 
De les bestaat uit maximaal 20 personen.
De trainingen gaan bijna altijd door, behalve bij noodweer, dan zal de training worden afgelast.
Ja, de reserveringslijst wordt meegenomen naar het Griftpark. Hier word je op afgetekend. Staat je naam er niet op, dan kun je helaas niet meedoen. 
Nee, dit is niet nodig. Wel is het nodig om te reserveren voor de les. De reserveringslijst wordt meegenomen naar het Griftpark, zodat er ter plekke kan worden afgetekend. 

Niet leden kunnen alleen meedoen als er van te voren bij de receptie is betaald. Voor de tarieven kan je contact opnemen met onze receptie 030 2322312