WORKOUT
BOOTCAMP

NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Samen met anderen lekker trainen in de buitenlucht, dat is waar de Bootcamp om draait. Onder begeleiding van een Bootcamp trainer werk jij aan je kracht en conditie, en word je elke les sterker en fitter. Wil jij serieus trainen met heel veel plezier? Dan is de Bootcamp wat voor jou.

Proefles

REGULIERE BOOTCAMP

Nog nooit kwam je zo snel in shape! De Bootcamp bestaat uit oefeningen die je conditie verbeteren en je hele lichaam sterker maken. Onder begeleiding van een Bootcamp trainer word je uitgedaagd tot push-ups, squats, sprints, planks, duo-oefeningen en nog veel meer. Elke Bootcamp duurt een uur en is toegankelijk voor elk niveau. Serieus trainen en tegelijk plezier hebben, dat doe je samen met anderen bij de Bootcamp. Samen voel je sterk en energiek!

De lessen zijn op ma 19:00, di 19:00, wo 19:00, za 10:00 & zo 10:00

EXTREME BOOTCAMP

Bootcamp Extreme is speciaal voor iedereen die bereid is zijn grenzen te verleggen en het maximale uit zichzelf te halen! De nadruk ligt op explosiviteit en snelheid, en de oefeningen zijn moeilijker en zwaarder dan bij de normale Bootcamps.

Nu op maandag 19:00, meer lessen volgen snel!

EARLY BOOTCAMP

Doe mee met de Early bootcamp en je hebt er al een goede workout op zitten voor je dag begonnen is! De rest van de dag voel je je fris en fit en zit je boordevol energie.

De lessen zijn op wo 7:15 & vr 9:00 

RESERVEREN

BOOTCAMP
KICKSTART

Begin je net met Bootcamp? Je bent niet de enige. In de Kickstart leer je in een vaste kleine groep in 4 weken de basics. Werk op je eigen niveau aan je techniek, conditie en kracht.
•   Rustige opbouw
•   4 weken traject
•   Trainen in een besloten groep
•   2 trainingen per week
•   Eenmalig € 45,- (naast een check-in/rit per training) 

Inschrijven voor 29 april (Nog 2 plekken beschikbaar!).

Meer Informatie
AANMELDEN

BOOTCAMP
FAQ

In het Griftpark. Samen met de trainer wordt er verzameld op de brug bij Restaurant Griftpark. Graag 5 minuten van te voren aanwezig zijn.

Ja, dit kan. Als je voor het eerst komt, kun je dit aangeven bij de docent. Hij/zij zal dan wat meer uitleg geven. 
Er worden verschillende oefeningen gegeven die je conditie verbeteren en totale lichaam versterken. Je kunt denken aan push-ups, dips, jumping jacks en planks. 
De les bestaat uit maximaal 20 personen.
De trainingen gaan bijna altijd door, behalve bij noodweer, dan zal de training worden afgelast.
Ja, de reserveringslijst wordt meegenomen naar het Griftpark. Hier word je op afgetekend. Staat je naam er niet op, dan kun je helaas niet meedoen. 
Nee, dit is niet nodig. Wel is het nodig om te reserveren voor de les. De reserveringslijst wordt meegenomen naar het Griftpark, zodat er ter plekke kan worden afgetekend. 

Niet leden kunnen alleen meedoen als er van te voren bij de receptie is betaald. Voor de tarieven kan je contact opnemen met onze receptie 030 2322312